Au închiriat o cameră şi au fost filmaţi. „Am sesizat ceva la senzorul de fum. Era o cameră, îndreptată spre pat!”

Publicatia britanică The Independent scrie despre cazul care a pus în alertă mediul online. Un cuplu care a închiriat un apartament de pe internet a făcut o descoperire incredibilă.

16 oct. 2017, 15:38
Au închiriat o cameră şi au fost filmaţi. „Am sesizat ceva la senzorul de fum. Era o cameră, îndreptată spre pat!”

Derek Starnes, din Indiana, se afla cu soția în Florida, luna trecută. De-a lungul șederii lor, Starnes a observat ceva rău cu detectorul de fum din dormitorul principal. El a declarat pentru ABC Action News că a observat o gaură neagră pe partea laterală a dispozitivului. Starnes, care lucrează în tehnologie, și-a dat seama imediat că era ceva în neregulă. Bărbatul susține că atunci când a luat detectorul de fum, a găsit o înregistrare a camerei pe un card SD.

Prezentator TV de la noi şi asistenta lui, imagini compromiţătoare ÎN PAT. Totul a fost FILMAT

Poliția locală a confirmat că a fost chemată la proprietate la 21 septembrie și a găsit două camere ascunse în detectoarele de fum: una în dormitor și una în camera de zi. Cea din dormitor era îndreptată direct spre pat.

Proprietarul proprietății, în vârstă de 56 de ani, care a fost acuzat de voyeurism video, a declarat poliției că folosește camerele pentru înregistrarea activității sexuale la petreceri „swingers”