Au pierdut averea strânsă de-a lungul vieţii în doar câteva minute. Hoţii le-au furat toată averea

Doi soţi din Suceava au făcut greşeala să ţină 50.000 de euro în casa de vacanţă. Nu s-au gândit niciun moment că cineva i-ar putea jefui. Acum, hoţii le-au spart locuinţa. Dar nici bucuria infractorilor n-a durat prea mult. Ei au fost prinşi după ce unul şi-a cumpărat o maşină.

07 ian. 2015, 09:38
Au pierdut averea strânsă de-a lungul vieţii în doar câteva minute. Hoţii le-au furat toată averea

Soţii Pihureac s-au gândit la vremurile bătrâneţii şi au economisit toată viaţa. Bărbatul are 72 de ani şi e colonel în rezervă. Locuieşte cu soţia în Suceava, dar banii i-a ţinut mereu într-un dulap din casa de vacanţă, aflată la 14 kilometri de oraş.

Hoţii le-au luat peste 50.000 de euro, dar şi bijuterii şi o mulţime de alte obiecte de valoare.

Infractorii sunt trei tineri de 18 şi 19 ani, unul dintre ei, vecin cu păgubiţii. N-au apucat să se bucure de pradă, lăcomia i-a dat de gol. Poliţiştii au ajuns repede la ei. Unul dintre infractori şi-a cumpărat o maşină după jaf.

„În cauză s-a dispus continuare urmăririi penale faţă de cei trei. Iniţial au fost reţinuţi, apoi arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Al treilea tânăr e cercetat în stare de libertate”, a declarat Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Poliţiştii au găsit acasă la ei doar o parte din lucrurile furate. În plus, au recuperat 5000 de euro şi 7.000 de lei, bani care erau ascunşi într-un borcan îngropat în curte.

Citeşte şi: Soţia viceprimarului din Orăştie, probleme cu hoţii. Casa de amanet i-a fost prădată în noaptea de Revelion