Au pozat goale în reviste pentru adulţi, apoi s-au înscris în Partidul Mişcarea Populară FOTO

Din paginile revistelor pentru adulţi, direct în partidul Elenei Udrea! Mai multe tinere care au în palmares pictoriale în reviste pentru bărbaţi şi concursuri de frumuseţe câştigate au devenit membre cu acte în regulă ale Mişcării Populare.

RomaniaTV.net
02 mai 2014, 06:56

Pe 19 martie, Elena Udrea anunţa pe o reţea de socializare că porţile Partidului Mişcării Populare (PMP) sunt deschise tuturor tinerilor care vor să se alăture partidului.

„PMP este partidul tuturor tinerilor (…) Mişcarea Populară este şansa lor de a avea un cuvânt important de spus în ceea ce priveşte direcţia în care trebuie să mergem. Îi invit pe toţi tinerii să vină alături de noi”, declara Udrea la acea dată.

Tinerele dornice să arate lumii direcţia în care ar trebui să se îndrepte ţara noastră i-au ascultat imediat sfatul. Astfel, fetele, celebre în revistele pentru adulţi, s-au înghesuit să devină membre cu acte în regulă ale PMP.

Una dintre cele mai exotice membre ale PMP este Gina Maican. Tânăra, în vărstă de 27 de nu s-a sfiit să se dezbrace în revistele pentru bărbaţi atunci când i s-a oferit ocazia.

Printre tinerele care s-au alăturat Elenei Udrea în PMP se numără şi Anca Alina Moldovan, o bistriţeancă sexy care a pozat provocator într-un tabloid, mai exact la rubrica „Fata de la pagina 5”.

Anca Alina Moldovan a declarat pentru Libertatea că s-a înscris în PMP pentru că îşi doreşte „o carieră politică de invidiat”, aşa cum au Elena Udrea şi Elena Băsescu, pe care le admiră foarte mult.

O achiziţie plină de sex-appeal este şi Alexandra Badea, fostă Miss România 2013. În urma intrării frumoasei tinere în PMP, Elena Udrea s-a grăbit să o promoveze şi pe Facebook.

„PMP nu are doar cei mai talentaţi, energici şi motivaţi tineri! Îi are şi pe cei mai frumoşi! Miss România 2013 este în echipa noastră!”, s-a lăudat Udrea pe reţeaua de socializare.