Au primit o cutie SUSPECTĂ prin poştă, dar nu se aşteaptau la asta: Am mers 1.500 de km cu ele în maşină

O familie din America a fost la un pas să facă închisoare după ce a călătorit prin toată ţara cu 5 kilograme de droguri în maşină, fără să ştie. Cuplul a primit o cutie suspectă prin poştă la una dintre casele lor de vacanţă, dar nu a verificat conţinutul decât atunci când s-au întors din vacanţă, câteva luni mai târziu.

25 nov. 2013, 07:24

Întreaga întâmplare a început în luna iulie atunci când la casa de vacanţă a familei, situată în statul Lousiana, la 1.500 kilometri depărtare de domicilul acestora din Florida a ajuns o cutie suspectă printr-un curier. Cu toate că femeia care avea grijă de casă a încercat să îl înapoieze companiei, declarând că totul a fost o greşeală, coletul a ajuns să fie iar livrat la aceeaşi adresă, potrivitNY Daily Mail.

Citeşte şi Descoperirea STUPEFIANTĂ făcută de educatorii unei GRĂDINIŢE în ghiozdanul unei FETIŢE: Am chemat POLIŢIA FOTO

Ulterior, sătulă de drumuri la poştă, servitoarea l-a lăsat în garaj până la venirea proprietarilor. Când aceştia au ajuns în Louisiana şi au deschis cutia, au descoperit două serviete albastre. După ce a terminat vacanţa, familia s-a decis să se întoarcă în Florida cu maşina, având în portbagaj cele două geamantane primite prin poştă. Aceştia s-au decis să le ia cu ei, considerând că este vorba de bagaje de avion pierdute. 

Într-un final, atunci când a ajuns acasă, bărbatul a spart cele două cutii, descoperind peste cinci kilograme de marijuana. În acel moment s-a speriat, mai ales că le plimbase prin toată America şi a anunţat poliţia. 

Citeşte şi Câinele iubitului i-a mâncat doza de marijuana. PEDEAPSA pe care i-a aplicat-o bărbatului e ŞOCANTĂ

Din fericire pentru cei doi, poliţiştii au înţeles întreaga întâmplare şi au confiscat drogurile, fără alte repercusiuni pentru cei implicaţi.