Au spart de opt ori aceeaşi casă, înainte de a fi prinşi VIDEO

Casa unei familii care muncea în Italia tocmai pentru a-şi termina locuinţa a fost spartă de hoţi de opt ori.

RomaniaTV.net
05 feb. 2013, 17:20
Au spart de opt ori aceeaşi casă, înainte de a fi prinşi VIDEO

Un român plecat la muncă în Italia pentru a câştiga o pâine mai albă a constatat cu stupoare la întoarcerea acasă că locuinţa pe care şi-o ridicase şi utilase cu banii câştigaţi a fost golită de hoţi.

Un bărbat din comuna gorjeană Leleşti s-a întors din Italia pentru a-şi înmormânta tatăl trecut în lumea celor drepţi, dar a găsit gasa goală. Spărgătorii, care i-au călcat pragul pentru a opta oară, au luat toată aparatura care se afla în casă şi care fusese cumpărată din banii câştigaţi de proprietari în Italia.

Profitând de faptul că proprietarii nu erau acasă, doi tineri au intrat de opt ori în casa lor şi au furat din bunuri. Când au fost prinşi şi luaţi la întrebări, hoţilor le ardea de glume, cu toate că asupra lor au fost găsite mai multe bunuri furate din casa respectivă, care le-au fost înapoiate proprietarilor.

Viceprimarul din Leleşti, Laurenţiu Turcilă, a stat de vorbă cu proprietarii, care i-au spus că acum, că în casă nu a mai rămas nimic de furat, le e teamă ca locuinţa să nu fie incendiată.

Ca să prevină astfel de incidente, primarul din Leleşti a montat în unele zone din comună camere de luat vederi.