Au trecut patru ani de la tragedia aviatică din Apuseni! Ce a apărut la mormântul Aurei Ion

Pe 20 ianuarie s-au comemorat patru ani de la tragedia aviatica din Muntii Apuseni, in urma careia au decedat pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion, care se afla in avion pentru a ajuta echipa de medici ce urma sa efectueze un transplant.

RomaniaTV.net
22 ian. 2018, 20:40

De regula, surorile Aurei Ion veneau in fiecare an la Cimitirul Ghencea Militar 3 pentru a o plange pe acesta, insa, in 2018, Mariana si Lucri au fost in Marea Britanie, acolo unde locuieste prima dintre ele.

In schimb, la cimitir au ajns alte rude ale Aurei, care au aprins lumanari si au depus coroane de flori. „AURA, nu te vom uita niciodată! Odihneşte în linişte acolo sus, te vom iubi mereu!”, au postat apropiatii Aurei Ion, potrivit StirileKanalD.ro

Citeşte şi ACCIDENT AVIATIC APUSENI, patru ani de la tragedie. Nicio persoană nu a fost pusă sub învinuire, cercetările se desfăşoară greoi

Daca nu au putut veni la cimitir, surorile Aurei au trimis un manunchi de medalii pe care le-au cucerit la mai multe concursuri de atletism la care participa in memoria ei, acestea fiind atarnate de crucea de marmura de la locul de veci.

Citeşte şi Sora Aurei Ion, mărturisire sfâşietoare la 4 ani de la accidentul aviatic din Apuseni! „Ar fi fost în viaţă acum”