Audi furat şi vândut de un adolescent

Hoţii din Botoşani nu duc lipsă de imaginaţie, iar când îşi pun ceva în cap ignoră orice riscuri. Hotărât să facă rost de bani, un adolescent de 17 ani a furat un Audi şi l-a vândut cu ajutorul mamei sale. Curios este că cel care l-a cumpărat a dat anunţ pe diferite site-uri, vânzându-l la rândul său. Totul s-a întâmplat în primăvara lui 2013, dar întreaga aventură a ieşit la iveală zilele trecute, după ce autorul furtului a fost condamnat de Judecătoria Botoşani, fiind obligat şi la plata unor daune de 1.700 de euro faţă de proprietarul maşinii.

14 feb. 2016, 13:01
Audi furat şi vândut de un adolescent

Povestea îşi are începutul în 2012, când Dragoş T. a cumpărat un Audi A6, înmatriculat în Bulgaria, după care în martie 2013 a parcat autoturismul în apropierea unei brutării, plecând apoi în Republica Moldova, scrie monitorulbt.ro. La sfârşitul aceleiaşi luni, el a fost contactat telefonic de mama sa, care l-a anunţat că maşina a dispărut din parcare.

Citeşte şi Accident grav în Dej. O maşină a lovit un autoturism parcat, după care a spart zidul unei case VIDEO

A urmat o plângere la poliţie, iar ancheta avea să scoată la iveală că furtul ar fi fost pus la cale de Vasile P., zis „Iaşar”, care, observând maşina parcată, a pus la cale un plan diabolic pentru a o vinde.

În urma anchetei, poliţiştii au reuşit să ia urma autoturismului, dar când l-au audiat pe adolescent, acesta a încercat să paseze vina pe un alt cunoscut, care vindea vechituri în bazar şi care i-ar fi propus achiziţionarea maşinii.

Dosarul a ajuns într-un final pe rolul Judecătoriei Botoşani, Vasile P. fiind condamnat la măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o durată de trei ani pentru furt calificat în forma participaţiei improprii. Sentinţa a fost atacată.