Aurel Ţicleanu a plecat de la FRF şi a semnat cu Qatar SC

Aurel Ţicleanu, șef al Departamentului de Scouting al FRF, va fi antrenorul lui Qatar SC, echipă care tocmai a retrogradat în liga a doua. Ţicleanu a semnat contractul cu arabii înainte de Euro 2016.

28 iun. 2016, 13:15
Aurel Ţicleanu a plecat de la FRF şi a semnat cu Qatar SC

Aurel Ţicleanu este al doilea om din anturajul lui Răzvan Burleanu care pleacă, după ce Viorel Moldovan, unul dintre „secunzii” lui Anghel Iordănescu, a ajuns la AJ Auxerre, scrie Fanatik. Cu o lună înainte de startul Euro 2016, Ţicleanu l-a anunţat pe Burleanu de intenţia sa, dar mai ales de oferta pe care a primit de la arabi. Şeful FRF l-a rugat să plece după Euro 2016, astfel că Ţicleanu a decis să semneze contractul cu Quatar SC doar după ce s-a asigurat că anjajamentul său este valabil după 15 iulie.

„Nimeni nu mă poate acuza că am înşelat pe cineva sau că nu mi-am făcut datoria faţă de jobul pe care l-am avut la FRF. E treaba mea ce fac pe viitor, iar eu cît am fost la FRF cred că mi-am făcut treaba. De câte ori mi s-a cerut ajutorul din partea lui Anghel Iordăenscu vreau să ştiţi că am pus umărul la tot ce am putut şi la tot ce mi s-a cerut. Acum nu mai are importanţă ce face sau ce nu face Ţicleanu, deoarece viaţa merge înainte pentru toată lumea. Cei de la FRF mereu au ştiut de intenţiile mele”, a încheiat Aurel Ţicleanu.