Motivul INCREDIBIL pentru care o româncă şi-ar fi ÎNJUNGHIAT soţul MILIONAR

Procurorii au reușit să reconstituie întreaga scenă, în urmă căreia românca Petronela Mariana și-ar fi înjunghiat soțul milionar austriac, cu 27 de ani mai în vârstă decât ea. Totul a pornit după ce austriacul și-ar fi prins soția româncă în timp ce fura 40.000 euro din seif. Cei doi ar fi consumat alcool și droguri înainte ca tânăra să-și ucisă soțul.

12 mart. 2019, 09:59

Nici o zi fără știri surprinzătoare în cazul morții milionarului austriac Erich T. (57 de ani). Soția sa de origină română, care are aproape jumătate din vârsta lui, se află în arest pentru suspiciunea de crime în Salzburg. Conform stiridiaspora.ro, milionarul ar fi întâlnit-o de fapt în Red Light District și nu în hotel, așa cum se vorbise inițial. Erich nu a fost deranjat de meseria ei și s-a îndrăgostit de ea. Cei doi s-au căsătorit, deși mulți au avertizat că relația nu ar merge bine și că pe femeia mult mai tânără ar interesa-o doar banii.

Citeşte şi Tragedie în Austria. O turistă a fost atacată şi ucisă de vaci

Milionarul austriac și-a răsfățat soția cu atenții, daruri și chiar proprietăți. I-a cumpărat un apartament peste salonul de la Salzburg, purta doar haine de firmă și îi oferea droguri. Anchetatorii ar fi găsit cocaina în hainele mortului, relatează presa austriacă.
Dar, în spatele poveștii de dragoste perfecte, cei doi ar fi avut o dispută violentă. Sâmbătă, 3 martie, când a fost organizată o petrecere, cuplul s-a certat violent în fața oaspeților. Apoi, după cum s-a zvonit anterior, crima nu a avut la „Lisa Alm”, ci în bucătăria hotelului Lisa von T. în Unterberggasse din Flachau.

Aici se spune că cei doi s-au certat atât de mult din cauza unei sume de 40.000 euro. Românca ar fi fost surprinsă chiar în timp ce încerca să fure banii din seif. Anchetatorii spun că aceasta avea o alcoolemie de 2.4 la mie în momentul în care și-a înjunghiat soțul. Cu toate acestea, în fața anchetatorilor Petronela susține că avea în mână un cuțit și cei doi s-au certat, iar Erich în timp ce ar fi vrut să o lovească s-a „înfipt” singur în cuțit, totul fiind un accident nefericit.

Investigațiile continuă.