Autobuz mistuit de flăcări, clipe de groază. În momentul în care a văzut flăcările, şoferul a avut o reacţie uimitoare

Clipe de groază în Gorj. Un autobuz a luat foc în mers, iar şoferul a evitat în ultima clipă o catastrofă. Când a văzut flacăra la motor, bărbatul a mers cu autobuzul în flăcări în câmp pentru a nu pune în perciol casele din apropiere.

RomaniaTV.net
16 ian. 2018, 06:34
Autobuz mistuit de flăcări, clipe de groază. În momentul în care a văzut flăcările, şoferul a avut o reacţie uimitoare

Un autobuz a ars ca o torță luni seara, în comuna Padeș. Autocarul se afla în mers în momentul în care un scurtcircuit la motor a aprins focul care s-a extins până în interiorul mijlocului de transport.

În momentul în care a văzut flăcările, șoferul a avut o reacție uimitoare. De teama unei explozii care ar putea afecta casele din apropiere, acesta a scos autovehiculul de pe carosabil și s-a oprit pe un câmp, după care a cerut ajutorul pompierilor.

„Am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocar în comuna Padeș, sat Văieni. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție Tismana. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent la întreg autocarul. S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului, cauza probabilă fiind un scurtcircuit la instalația electrică. Din fericire, nu au existat victime”, au precizat reprezentanții ISU Gorj, potrivit gorj-domino.ro.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru distrugere din culpă.