Autocar cu 30 de diabetici, blocat în Popeşti-Leordeni

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Bucureşti au fost chemate să salveze 30 persoane care făceau naveta la un spital din Bucureşti, unde trebuiau să-şi facă dializa.

RomaniaTV.net
26 ian. 2012, 10:51
Autocar cu 30 de diabetici, blocat în Popeşti-Leordeni

Autocarul care îi transpora a rămas înzăpezit în dreptul localitaţii Popeşti-Leordeni, de unde vor fi preluaţi de o autospecială de transportat victime, potrivit adevarul.ro.

Viscolul şi ninsoarea abundentă din ultimele 24 de ore au îngheţat traficul pe mai multe şosele din sudul ţării. Astfel, circulaţia rutieră este închisă pe A1, A2, 37 de drumuri naţionale şi zeci de drumuri judeţene. Sute de oameni sunt blocaţi în nămeţi. Şi circulaţia aeriană şi cea feroviară sunt afectate de viscol şi ninsoare.

Meteorogul Gabriela Băncilă a declarat la România TV că ninsorile şi viscolul vor continua şi în această noapte, dar la intensitate mai slabă. Aceasta a mai spus că este posibil ca şi codul portocaliu să fie prelungit pentru Dobrogea.

Codul portocaliu va fi prelungit joi şi după ora 18.00, deoarece condiţiile meteorologice vor continua să fie dificile, a anunţat premierul Emil Boc.