Autocar cu copii implicat într-un accident pe DN1

Un autocar cu zeci de copii a fost implicat într-un accident, luni seară, pe DN 1- Centura de Vest a municipiului Ploiești. Niciun copil nu a fost rănit, însă două femei aflate într-o altă maşină au fost transportate la spital.

RomaniaTV.net
12 iun. 2017, 18:04
Autocar cu copii implicat într-un accident pe DN1

Un autocar în care se aflau 41 de copii care se întorceau dintr-o excursie și 11 adulți a fost implicat într-un accident pe DN1, Centura de Vest a municipiului Ploiești. Niciunul dintre ei nefiind rănit.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, pentru AGERPRES, că, pe fondul neacordării de prioritate, două autoturisme au intrat în coliziune pe DN 1—Centura de Vest a municipiului Ploiești, în urma impactului unul dintre acestea ricoșând în autocar.

Conform datelor furnizate de reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, două femei aflate în cele două mașini au fost duse la spital, una având un traumatism cranio-cerebral minor și un traumatism la șold, iar cealaltă suferind un traumatism la gleznă.