Autorităţile au fost UIMITE: Vezi ce a făcut un CÂINE din cauza FOAMEI

Pompierii dintr-un mic orăşel american au fost chemaţi să stingă un incendiu dintr-un apartament. Inedit este faptul că cel care a cauzat focul a fost chiar animalul de companie al familiei care a reuşit să aprindă cuptorul atunci când a încercat să ajungă la o pungă de mâncare ce se afla deaasupra aragaziului.

28 oct. 2013, 12:26
Autorităţile au fost UIMITE: Vezi ce a făcut un CÂINE din cauza FOAMEI

Un incident bizar a avut loc în oraşul Wenatchee din America după ce un apartament a luat foc în cursul zilei de vineri. Surprinzător este faptul că cel care a pornit incendiul a fost un labrador negru, care a reuşit să aprindă cuptorul în momentul în care s-a urcat pe aragaz pentru a ajunge la o pungă de mâncare pentru câini, potrivit KPQ.

Citeşte şi Pompierii au rămas FĂRĂ CUVINTE când au aflat pentru ce şi-a RISCAT VIAŢA un bărbat, într-o casă în flăcări

Conform pompierilor, patrupedul a aprins focul doar cu ajutorul lăbuţei, ulterior acesta cuprinzând întreg apartamentul. Mai mult, stăpânii nu erau acasă, iar vecinii au apelat numărul de urgenţă doar în momentul în care a văzut fum. De asemenea, labradorul a fost găsit în interiorul casei, leşinat, acesta având nevoie de respiraţie gură la gură pentru a fi salvat.

Citeşte şi Viaţa i-a fost distrusă de flăcări, dar şi-a găsit fericirea. Mutilat de foc, iubeşte din nou

Intreg incendiul a fost înconjurat de mister, iar întreg orăşelul de 30.000 de locuitori a început să vorbească despre asta. Din fericire nimeni nu a fost rănit, cu toate că pagubele sunt estimate la 10.000 de dolari.