Autorul crimei din Ploieşti s-a predat autorităţilor

Bărbatul care şi-a înjunghiat mortal iubita la Ploieşti şi l-a rănit şi pe fiul acesteia, iar apoi a fugit de la locul faptei s-a predat, informează România TV. El era căutat de poliţişti încă de luni dimineaţă.

RomaniaTV.net
14 feb. 2017, 12:09
Autorul crimei din Ploieşti s-a predat autorităţilor

O femeie de 36 de ani a fost înjunghiată de iubitul ei în urma unul conflict spontan.

Surse apropiate anchetei susțineau că în apartamentul în care s-a comis crima erau suspectul și trei femei, printre care și victima. Pe fondul consumului de alcool, între acesta și femeia de 36 de ani a izbucnit un conflict spontan, soldat cu înjunghierea mortală a Marianei Rusu.

În urma conflictului a fost înjunghiat în umăr și fiul victimei, un copil de 11 ani, care, din fericire, a scăpat cu viață, fiind însă în stare de șoc la spitalul de pediatrie din Ploiești.

Principalul suspect locuiește în cartierul bucureștean Pantelimon și s-ar fi cunoscut cu victima în Marea Britanie. Bărbatul are antecedente penale, fiind acuzat în trecut de proxenetism și trafic de persoane.

Individul a fugit de la locul faptei şi era de negăsit, însă marţi s-a prezentat singur în faţa poliţiştilor, înainte de a fi dat în urmărire generală.