Autorul triplului omor din Constanţa a petrecut în bar după ce şi-a măcelărit rudele VIDEO

Tânărul care şi-a ucis bunica, o mătuşă şi un verişor a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui bar, chiar după ce a comis oribilele crime. Relaxat, Ștefan Stoica a fumat, a băut şi s-a distrat cu 5 prieteni de-ai săi în barul din Cumpăna la aproximativ patru ore de la comiterea triplului asasinat, potrivit unor imagini surprise de camere de supraveghere difuzate de reporterntv.ro.

31 iul. 2014, 08:42
Autorul triplului omor din Constanţa a petrecut în bar după ce şi-a măcelărit rudele VIDEO

Ștefan Stoica a ajuns în barul din Cumpăna la aproximativ patru ore de la comiterea triplului asasinat. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale localului se vede cum suspectul intră cu cinci prieteni. Merge în fruntea grupului, iar alături de el se află fostul său coleg de celulă, la care avea să rămână peste noapte. Suspectul se așează la o masă, își aprinde o țigară și vorbește, relaxat, cu amicii săi. N-ai spune că, în urmă cu câteva ore, își spăla de pe haine sângele rudelor pe care le-a măcelărit: bunica, mătușa și vărul său.

La un moment dat se ridică de la masă și merge lângă unul din prietenii săi care se joacă la aparate. Nonșalant, râde, fumează și soarbe o băutură la cutie. Niciunul dintre însoțitorii săi nu bănuiește că stă alături de un criminal.

De altfel, barmanul le-a spus ulterior jurnaliștilor că suspectul și prietenii săi erau veseli și nu păreau preocupați de ceva.

Peste numai zece ore, cei cinci prieteni cu care și-a petrecut timpul în bar aveau să afle, șocați, că au stat lângă un suspect de trei omoruri. Cel mai afectat era fostul său coleg de celulă, care l-a primit la el peste noapte și le-a spus anchetatorilor că a dormit în pat cu el.

Așa cum arată imaginile surprinse de camerele de supraveghere, suspectul și prietenii săi nu au zăbovit în bar mai mult de 11 minute. Angajații localului nu-și amintesc dacă tânărul a achitat consumația tuturor din pensia bunicii, pentru care tocmai ucisese trei membri ai familiei, dar spun că sigur și-a plătit partea lui.

În dimineața următoare, Ștefan Stoica avea să fie prins. Deși a trecut mai bine de o săptămână de când a fost arestat, până acum nu a dat vreo declarație anchetatorilor. Nici nu recunoaște, dar nici nu neagă că el ar fi criminalul. În perioada următoare, tănârul care fusese eliberat recent din închisoare va fi supus expertizei psihiatrice.

Dacă specialiștii vor stabili că nu a avut discernământ, va fi internat într-o instituție de specialitate. În caz contrar, riscă să își petreacă restul zilelor în închisoare pentru cele trei vieți luate.