Autostrada A1, blocată din cauza unui incendiu de vegetaţie. Trafic îngreunat şi pe Valea Prahovei şi Autostrada Soarelui VIDEO

Traficul pe autostrada A1, în Dâmboviţa, a fost blocat, duminică, timp de zeci de minute, la kilometrul 76, pe sensul de mers către Piteşti, din cauza unui incendiu de vegetaţie uscată. Circulaţia este îngreunată şi pe Valea prahovei, în dreptul staţiunilor montane, din cauza numărului mare de autoturisme.

28 aug. 2016, 11:20

Traficul pe autostrada A1, la kilometrul 76, este blocat complet. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa a declarat că incendiul a izbucnit la vegetaţia uscată din apropierea Autostrăzii Bucureşti – Piteşti, potrivit Mediafax.

Fumul gros a acoperit totul în jur, iar şoferii nu văd la câţiva metri în faţă. Nu se cunosc încă ce a dus la izbucnirea incendiului. Pompierii au reuşit să stingă flăcările după aproximativ o oră.

Pe autostradă se află mai multe echipaje de poliţie care dirijează circulaţia.

Traficul se desfăşoară îngreunat şi pe Valea Prahovei.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din pricina numărului mare de autoturisme, circulația rutieră pe DN1 Brașov – Ploiești (în special pe sensul de coborâre) se desfășoară îngreunat, în coloană, în zona stațiunilor montane prahovene.

Din acest motiv, în judeţul Braşov (în zona Dârste), un echipaj de poliţie rutieră recomandă conducătorilor auto care pornesc din Braşov către Capitală să circule pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, pentru a evita ambuteiajele.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza ploii torențiale, circulația rutieră pe autostrada A2 București – Constanța se desfășoară îngreunat pe tronsonul kilometric 144 – 160, între localitățile Fetești și Cernavodă. Condițiile meteorologice determină reducerea vizibilității pe carosabil sub 50 de metri.

Pentru a evita implicarea în evenimente nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă viteza de deplasare și să manifeste prudență sporită la volan.