A murit Autumn Radtke, REGINA BITCOIN-ului. Moartea a fost violentă

Poliţia din Singapore investighează "moartea nenaturală" a unei tinere americane care conducea o companie cu tranzacţii pe moneda virtuală Bitcoin, scrie The Telegraph.

06 mart. 2014, 13:23
A murit Autumn Radtke, REGINA BITCOIN-ului. Moartea a fost violentă

Autumn Radtke, CEO al companiei First Meta cu sediul în Singapore, a fost găsită moartă luna trecută în apartamentul ei din oraş, scrie zf.ro.

Un site local de ştiri IT a scris că tânara s-ar fi sinucis însă ulterior au făcut un update la ştire raportând că nu se cunoaşte cu exactitate cum a murit Radtke.

Citeşte şi Prima platformă din România de tranzacţionare a monedei Bitcoin, lansată de un tânăr din Oradea

Poliţia din Singapore a primit un telefon pe 26 februarie dimineaţa prin care li se cerea intervenţia la un bloc rezidenţial.

„La sosirea poliţiei, o femeie de 20 de ani a fost găsită nemişcată la locul lansării apelului. A fost declarată moartă de către paramedici. Poliţia investighează moartea nenaturală”, raportează forţele de ordine.

Siteul companiei First Meta a anunţat moartea lui Radtke însă nu a specificat cauzele morţii.

Citeşte şi Un american cumpărat o maşină de peste 100.000 de dolari cu o monedă electronică

„Echipa First Meta este şocată şi îndurerată de pierderea tragică a prietenei şi CEO-ului Autumn Radtke”, a declarat compania.

First Meta oferă servicii online de cumpărare, vânzare şi tranzacţionare a monezilor virtuale pentru bani reali.

Radtke s-a mutat în Singapore în 2012 iar moartea ei survine în contextul controverselor privind moneda virtuală bitcoin.

Citeşte şi Vom face cumpărături fără bani. Bitcoin, moneda viitorului, a ajuns în România

Banca centrală din Singapore a anunţat că monezile virtuale nu sunt mijloace legale de plată şi cei care se implică în astfel de tranzacţii ar trebui să fie conştienţi de riscuri.