Aventurile lui Marica după „dubla” cu Estonia: A pierdut biletul de avion şi n-a avut bani de-un croissant

Atacantul echipei naţionale, Ciprian Marica, a cerut, miercuri, într-un mesaj pe Facebook, sprijinul fanilor pentru meciurile din baraj Cupei Mondiale, precizând că "tricolorii" au nevoie mai mult ca oricând de susţinere. Totodată, el a povestit şi câteva din peripeţiile avute la aeroportul Henri Coandă, în timp ce aştepta să îmbarce în avionul care să-l ducă la Madrid.

16 oct. 2013, 13:51
Aventurile lui Marica după „dubla” cu Estonia: A pierdut biletul de avion şi n-a avut bani de-un croissant

Vă mulţumesc pentru mesajele voastre. România câştigă locul 2 plecând de pe poziţia a patra şi asta nu poate decât să ne facă mândri. Hai să ne bucurăm împreună de acestă realizare. Fiţi alături de noi mai mult ca niciodată, avem nevoie de sprijinul vostru fiindcă avem o şansă, o speranţă că putem să fim la Mondiale. Să ascultăm cu mândrie imnul României la Rio! Hai să mergem împreună în Brazilia prieteni, putem face asta dacă suntem toţi o singură inimă pentru România„, a scris Ciprian Marica, jucătorul echipei Getafe, pe pagina sa de Facebook, după calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014.

Citeşte şi România joacă din nou în barajul pentru Cupa Mondială, după 12 ani

Ciprian Marica a relatat că, la întoarcerea în Spania, a fost percheziţionat „riguros”, miercuri, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă”, fiind pus să se descalţe.

Ostenit ca vai de mine, la primele ore ale dimineţii trăgeam geanta după mine la aeroport ca un soldat care-şi cară raniţa după o zi de instrucţie. Parcă şi poarta 5 era mai mică decât de obicei, poate din cauza aglomeraţiei.

Stăteam la coadă şi, în dreptul meu pe un raft, îmi făcea insistent cu ochiul un croissant cu ciocolată. Am cedat şi m-am apropiat pofticios de vitrină. Aproape că-i simţeam savoarea, dar am vrut să-l cumpăr cu paşaportul şi n-am reuşit! Nu pot să vă spun ce dezamagire am trăit când am bagat mâna în buzunar: portofelul se odihnea în bagajul de cală, nu aveam la mine decât paşaportul! Necăjit ca un copil mic am plecat spre avion.

Ce simplu era dacă nu pierdeam biletul de avion când mă scotoceam prin buzunare ca să cumpar croissantul cu ciocolată! Eee, uite aşa am început eu ziua de astăzi. Am uitat să vă spun prin ce control riguros am trecut, m-au descălţat şi percheziţionat ca un veritabil «pericol» ce sunt„, a completat Marica.

Ciprian Marica a marcat cele două goluri ale României în victoria cu Estonia, din ultima etapă a Grupei D a Cupei Mondiale. În urma acestui rezultat, România şi-a asigurat prezenţa în meciurile de baraj ce se vor disputa la 15 şi 19 noiembrie.

Citeşte şi Barajul pentru CM 2014. România poate întâlni Portugalia lui Ronaldo. Vezi şi celelalte posibile adversare