Scandal MONSTRU pentru AVERE. Văduva lui Şerban Georgescu, ACUZATĂ de mama Mădălinei Manole

Mădălina Manole este în groapă, iar Eniko Georgescu se lăfăie în averea ei! Este acuzaţia dură făcută de Eugenia Manole la adresa văduvei lui Şerban Georgescu.

16 oct. 2014, 06:08
Scandal MONSTRU pentru AVERE. Văduva lui Şerban Georgescu, ACUZATĂ de mama Mădălinei Manole

Eugenia Manole, mama Mădălinei Manole, susţine că mare parte din averea moştenită de Eniko a fost făcută de fiica sa pe vremea când era căsătorită cu regretatul compozitor.

„Şerban Georgescu a avut terenul, în rest Mădălina a făcut totul pe munca ei. Era greu pe-atunci să facă bani, comparativ cu vremurile de-acum. Din cauza lui Eniko a rămas fără nimic. Fiica mea e în pământ, aia se lăfăie în averea strânsă de Mădălina şi se dă lovită, pe la televizor, de bărbaţi. Când a plecat din casa aia făcută de ea, fata mea a luat doar un şifonier. (…) Ce pot să spun despre Eniko, este o femeie care trăieşte pe spinarea unuia şi a altuia. Ce serviciu are ea?!”, a declarat Eugenia Manole, pentru Click.

Eniko Georgescu a reacţionat imediat. Ea este moştenitoarea întregii averi a compozitorului, care constă în drepturi de autor şi o vilă de 150.000 de euro.

„Am să merg mai departe cu fruntea sus de dragul celor care au fost şi din păcate, probabil dacă ar mai fi trăit astăzi printe noi, le-ar fi fost ruşine cu cei care le pătează valoarea şi memoria! Dumnezeu să vă odihnească în pace, Şerban Georgescu şi Mădălina Manole!”, a scris Eniko Georgescu pe contul ei de socializare.

Presa şi apropiaţii Mădălinei Manole au afirmat mereu că artista l-a iubit pe Şerban Georgescu, chiar şi după ce s-a căsătorit cu Petru Mircea.