Avertismentul astrologului Mariana Cojocaru. Gabriela Firea va avea probleme de sănătate

Avertisment pentru Gabriela Firea, primarul Capitalei din partea astrologului Mariana Cojocaru. Va avea probleme de sănătate generate și de scandalurile în mijlocul cărora se va afla până în primăvara anului viitor.

RomaniaTV.net
12 sept. 2016, 09:22
Avertismentul astrologului Mariana Cojocaru. Gabriela Firea va avea probleme de sănătate

„Este rac. Am astrograma domniei sale. Cred că trebuie să fie atentă la sănătate pînă la primăvară, pentru că acele războaie vin cu o încărcătură energetică, deloc de neglijat, o energie negativă care periodic trebuie eliminată. Luna neagră ne avertizează asupra acestui lucru. Cu cît eşti mai stresat, în valurile vieţii, nu mai ai timp să faci pentru tine ce trebuie să faci”, a declarat astrologul Mariana Cojocaru la România TV. O sensibilitate specială vine din zona familiei, mai susține astrologul.

Citeşte şi Firea, anunţ important privind consolidarea clădirilor cu risc seismic: „În 20 de ani s-au consolidat doar 70 de imobile, nu e normal”

„Rămâne o zonă sensibilă legată de copii, că sunt mici şi durerea unei mame rămâne surdă cu dor, cu toată aplecarea, dorinţa invizibilă de a fi lîngă ei”, a explicat Mariana Cojocaru.