AVERTIZARE NOWCASTING de FURTUNI. Vezi zonele afectate

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o avertizare nowcasting de furtună valabilă în mai multe zone din ţară.

16 aug. 2014, 10:05
AVERTIZARE NOWCASTING de FURTUNI. Vezi zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN valabilă între orele 20:45 și 21:45 pentru județul Constanţa, arealul delimitat de localităţile: Medgidia, Basarabi, Poarta Albă, Poiana, Mihail Kogălniceanu, Târguşor, Totomanu – jud. Tulcea, arealul delimitat de localităţile –Tulcea, Valea Nucarilor, Sarichioi, Ciucurova,Horia, Cerna, Isaccea.

Se vor semnala: cantităţi de precipitaţii care vor depăşi izolat 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni.

Tot o atenționare COD GALBEN, valabilă între orele 21:20 și 22:20 a fost emisă pentru județul Constanţa, arealul delimitat de localităţile: Constanţa, Ovidiu, Năvodari, Corbu, Săcele, Mihail Kogălniceanu, Valu lui Traian.

Se vor semnala : cantităţi de precipitaţii care vor depăşi izolat 25 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni.

VEZI şi INFORMARE METEOROLOGICĂ de PLOI, GRINDINĂ şi VÂNT

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe trei zile