Avion forţat să aterizeze de urgenţă din cauza unei femei care descoperise că soţul ei o înşală

Femeia deschisese teolefonul mobil al soţului ei care adormise în avion şi a descoperit că el o înşela. Femeia a fost la un pas de aploplexie, iar echipajul avionului a luat decizia să facă o aterizare de urgenţă.

07 nov. 2017, 15:38

Iranianca, soţul ei şi copilul lor se aflau într-un avion al companiei Qatar Airways decolase din Doha şi urma să ajungă în Bali. În timpul zborului, bărbatul adormise.

Bănuindu-l că nu i-ar fi fidel, femeia a profitat de faptul că soţul ei adormise în avion şi i-a luat telefonul mobil pe care l-a deschis cu amprenta lui digitală. Aşa a aflat că o înşela, potrivit Times of India.

Femeia băuse alcool în timpul zborului şi după ce descoperise că este înşelată a început să se certe cu el şi chiar l-a şi atacat.

Echipajul zborului a încercat să o liniştească, dar situaţia a scăpat de sub control. În aceste circumstanţe, pilotul a luat decizia să aterizeze de urgenţă la Chennai, în India, unde familia iranianului a fost obligată să coboare din avion şi s-a urcat într-un alt avion care a dus-o înapoi la Doha.

Compania Qatar Airways a declarat publicaţiei Times of India că nu face nicun comentariu asupra acestui incident , din respect pentru dreptul la viaţa privată a pasagerilor companiei.