AVION PRĂBUŞIT FRANŢA. ULTIMELE CUVINTE ale piloţilor cursei 4U9525, înainte de TRAGEDIE

AVION PRĂBUŞIT FRANŢA. Un avion Airbus A320 s-a prăbuşit, marţi, în Alpii francezi, în timpul unui zbor între Barcelona şi Dusseldorf. Chiar înainte ca avionul să dispară de pe radare, piloţii ar fi trimis un SOS către turnul de control, potrivit presei din Franţa şi Germania. Totuşi,

RomaniaTV.net
24 mart. 2015, 13:22
AVION PRĂBUŞIT FRANŢA. ULTIMELE CUVINTE ale piloţilor cursei 4U9525, înainte de TRAGEDIE

AVION PRĂBUŞT FRANŢA. Ultimele cuvinte ale piloţilor aeronavei Germanwings prăbuşită, marţi, în sudul Franţei au fost „urgenţă, urgenţă”, potrivit autorităţilor, citate de http://www.airlive.net.

În ciuda informaţiilor prezentate pe surse, Direcţia generală a aviaţiei civile a dezminţit existenţa unui mesaj SOS către turnul de contro. „Echipajul nu a transmis niciun SOS. Controlorii de zbor au decis să declare stare de urgenţă deoarece nu mai avea niciun contact cu echipajul”, au anunţat autorităţile.

150 de persoane, între care şase membri ai echipajului, se aflau pe lista de îmbarcare în avionul prăbuşit în Alpii francezi. Potrivit primelor informaţii oferite de oficialii din Franţa, nu ar exista supravieţuitori.

AVION PRĂBUŞIT în Franţa: MAE verifică lista de pasageri

Epava aeronavei A320 s-ar afla undeva la o altitudine de 2700 de metri şi preşedintele Franţei, Francois Hollande, a declarat că ar putea dura câteva ore până când echipele de intervenţie vor ajunge la locul tragediei.

„Un număr mare pasageri spanioli, germani și turci” se aflau pe lista de pasageri a zborului 4U9525a, potrivit regelui Spaniei, aflat în Franţa şi care a susţinut o conferinţă de presă comună cu Francois Hollande.

URMĂREŞTE LIVE TEXT EVOLUŢIA CĂUTĂRILOR