AVION PRĂBUŞIT în FRANŢA: Germanwings se declară ŞOCATĂ că pilotul a prăbuşit avionul INTENŢIONAT

Compania germană Germanwings, al cărei avion Airbus de tip A320 s-a prăbușit marți în Alpii francezi, cu 150 de persoane la bord, s-a declarat 'șocată' de informațiile conform cărora copilotul ar fi prăbușit intenționat aparatul.

26 mart. 2015, 15:27
AVION PRĂBUŞIT în FRANŢA: Germanwings se declară ŞOCATĂ că pilotul a prăbuşit avionul INTENŢIONAT

”Suntem șocați de declarațiile autorităților franceze…. Gândurile noastre se îndreaptă către rudele și apropiații celor care au murit”, se spune într-un comunicat al companiei Germanwings, filiala low-cost a Lufthansa, potrivit RIA Novosti, citată de Agerpres.

În același timp, Lufthansa a declarat, conform aceleiași agenții, că nu deține niciun fel de date despre motivele posibile pe care le-ar fi avut copilotul Andreas Lubitz pentru o astfel de faptă.

Acțiunea copilotului „este cel mai groaznic eveniment din istoria companiei noastre” și „ne lasă fără cuvinte”, a și declarat patronul Lufthansa, Carsten Spohr, potrivit DPA.

Citeşte şi AVION PRĂBUŞIT FRANŢA. NU a fost un ACCIDENT. Copilotul „a INTENŢIONAT să distrugă aeronava”

Anterior, procurorul francez Brice Robin implicat în dosarul tragediei aviatice de marți a declarat joi că, în urma analizei faptelor petrecute în cabina avionului Airbus de tip A320, copilotul german ar fi prăbușit intenționat aparatul.