AVION PRĂBUŞIT în FRANŢA: Patrick Sondenheimer, comandantul de zbor, EROU pe reţelele de socializare

Pilotul Patrick Sondenheimer, comandant al zborului Germanwings 9525, care a fost blocat în afara cabinei de pilotaj de către copilotul său care a prăbuşit avionul, a ajuns un adevărat erou pe reţelele de socializare. Recent, bunica lui Patrick a făcut dezvăluiri despre nepootul său.

31 mart. 2015, 17:21
AVION PRĂBUŞIT în FRANŢA: Patrick Sondenheimer, comandantul de zbor, EROU pe reţelele de socializare

Patrick Sondenheimer, în vârstă de 34 de ani, era un pilot experimentat, având peste 6.000 de ore de zbor la activ. Înainte de a se angaja la Germanwings, el lucrase la companiile Lufthansa şi Condor.

Era căsătorit şi tatăl unui băiaţel de 3 ani şi al unei fetiţe de 6 ani. Era atrât de ataşat de familie, încât s-a mutat la compania Germanwings tocmai pentru a avea mai mult timp pentru familia lui.

Iniţial, familia pilotului nu a vrut să dea niciun amănunt despre viaţa persoanlă a lui Patrick, dorind să păstreze discreţia, însă bunica lui a vorbit până la urmă, dar nu a dat foarte multe informaţii. Vădit afectată de moartea nepotului ei, femeia a mărturisit că este „devastată”.

„Moartea lui a venit brusc şi întraga mea familie este în stare de şoc”, le-a spus bunica lui Patrick jurnaliştilor, cerând ca presa să respecte viaţa privată a familiei. „Ar merita Medalia de Onoare a Germaniei pentru încercarea lui eroică de a intra în cabina piloţilor”, a mai spus femeia.

Citeşte şi AVION PRĂBUŞIT FRANŢA. ULTIMELE CUVINTE ale piloţilor cursei 4U9525, înainte de TRAGEDIE

Oricum, Patrick a a ajuns deja erou pe reţelele de socializare, iar pe măsură ce apar noi informaţii despre cumplita tragedie din Alpiii francezi, interesul şi simpatia pentru comandantul aeronavei prăbuşite de copilotul său, printr-un gest sinucigaş, cresc tot mai mult.

Patrick Sondenheimer este unul dintre cei 150 de oameni care au murit când avionul Airbus A320 s-a prăbuşit în munte. Investigatorii tragediei nu au încheiat încă ancheta, urmând să epuizeze toate ipotezele  şi probele materiale.