AVION PRĂBUŞIT în Mali. Air Algerie: A fost găsită cea de-a doua cutie neagră

Experţii Misiunii ONU în Mali (Minusma) desfăşuraţi la locul prăbuşirii avionului companiei Air Algerie au găsit cea de-a doua cutie neagră a aparatului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Misiunii, Radhia Achouri.

26 iul. 2014, 13:38
AVION PRĂBUŞIT în Mali. Air Algerie: A fost găsită cea de-a doua cutie neagră

‘A doua cutie neagră’ a avionului ‘a fost găsită în această dimineaţă (sâmbătă) la locul prăbuşirii’ de către experţii Minusma desfăşuraţi în zona Gossi, la circa 100 km de Gao (în nordul Mali), a precizat Radhia Achouri, potrivit AFP.

Prima cutie neagră a fost recuperată şi trimisă vineri la Gao de către militari francezi, după cum a indicat preşedintele francez Francois Hollande.

Un avion Air Algerie s-a prăbuşit joi în nordul Mali. Zona unde se află resturile avionului a fost reperată datorită unei drone de observaţie Reaper a armatei franceze, cu baza la Niamey, a precizat vineri Ministerul Apărării.

Avionul a decolat în noaptea de miercuri spre joi de la Ouagadougou, cu 110 pasageri şi şase membri ai echipajului, cu destinaţia Alger. Aeronava a dispărut de pe radare la 50 de minute de la decolare.

CITEŞTE ŞI Primele imagini cu epava avionului Air Algerie, care s-a prăbuşit în Mali VIDEO