AVION PRĂBUŞIT în Ucraina: Anunţ TERIBIL despre pasagerii zborului MH17

AVION PRĂBUŞIT în Ucraina: La locul prăbuşirii avionului de linie malaezian Boeing 777 în estul Ucrainei se mai află încă o serie de cadavre, a anunţat miercuri serviciul de presă al autoproclamatei 'republici populare' Doneţk, citat de Itar-Tass.

23 iul. 2014, 10:50
AVION PRĂBUŞIT în Ucraina: Anunţ TERIBIL despre pasagerii zborului MH17

AVION PRĂBUŞIT în Ucraina: „În acest moment, încă aproximativ 16 cadavre se află sub fragmentele fuselajului avionului’, care a căzut în apropierea localităţii Grabovo, la 50 de km de Doneţk.

După ce vor veni topografii şi vor efectua lucrările necesare, corpurile neînsufleţite vor fi recuperate. Rebelii spun că un vagon frigorific a fost deja pregătit şi se află în staţia Torez, de unde a plecat în ajun trenul cu cele mai multe trupuri ale pasagerilor zborului MH17. 

Potrivit acestora, acolo s-ar afla şi un vagon cu obiectele recuperate la locul prăbuşirii avionului malaezian. Acesta a fost sigilat şi se află sub pază.

Premierul australian Tony Abbott declarase anterior că ‘este foarte posibil ca multe corpuri’ să se afle încă, ‘în aer liber’, în apropierea resturilor avionului.

Un prim avion urma să decoleze miercuri, cu 20 de cadavre, de pe aeroportul din Harkov, cu destinaţia Olanda, unde corpurile neînsufleţite vor fi supuse unor examene de identificare.

‘Toate operaţiunile au fost astfel gândite ca până vineri inclusiv (25 iulie) transportarea cadavrelor să fie încheiată’, a declarat şeful Comisiei de stat ucrainene pentru investigarea catastrofei aeriene Vladimir Groisman.