Avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines S-A PRĂBUŞIT. Nu există supravieţuitori

Avionul Boieng 777 al companiei Malaysia Airlines s-a prăbuşit după ce a deviat de la traiectorie şi nu există supravieţuitori, anunţă premierul malaezian. Oficialii malaezieni au precizat că vor susţine marţi o conferinţă de presă în care vor oferi mai multe detalii. Imaginile din satelit au dezvăluit, într-un final, soarta avionului dispărut, a explicat prim ministrul malaezian, Najib Razak.

RomaniaTV.net
24 mart. 2014, 14:10
Avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines S-A PRĂBUŞIT. Nu există supravieţuitori

Avionul Boieng 777 al companiei Malaysia Airlines s-a prăbuşit. Conform datelor obţinute prin satelit şi de către echipele de căutare, avionul Boeing 777 s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian, la vest de oraşul australian Perth.

„Aceasta este o locație la distanță. De aceea, cu tristețe profundă și regret, trebuie să vă informez că în conformitate cu aceste date noi, zborul MH370 s-a sfârșit în sudul Oceanului Indian”, a afirmat premierul.

Familiile pasagerilor au fost anunţate, a precizat prim ministrul malaezian, Najib Razak, care a explicat că imaginile prin satelit au scos la iveală locaţia avionului.

„Trebuie să vă informăm că, potrivit noilor date obţinute, Cursa MH370 s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian”, a comunicat compania Malaysia Airlines.

Epava încă nu a fost localizată cu exactitate.

Citeşte şi Avionul malaezian dispărut: De ce pasagerii nu au folosit telefoanele mobile

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysian Airlines a dispărut pe 8 martie, în timp ce se deplasa de la Kuala Lumpur spre Beijing. La bordul avionului erau 239 de pasageri şi membri ai echipajului.

Între cele 239 de persoane aflate la bordul zborului MH370, al companiei Malaysia Airlines se aflau 153 de cetățeni chinezi și șase cetățeni australieni. 

Citeşte şi Ce s-a întâmplat de fapt cu avionul dispărut lângă Malaysia. Teoria „aeronavei din umbră”