Avionul disparut de pe radare a fost GĂSIT. „Când am deschis uşa, ne-am CUTREMURAT. Erau CALDE”

Probabil ca cea mai ciudata disparitie, readusa in atentia publicului, dupa disparitia avionului malaysian, de anul acesta, este cea a avionului de pasageri Lockheed Constellation, care a disparut fara urma in 1947, pe traseul Rio–Havana. Incredibil sau nu, acesta ar fi aterizat pe aeroportul din Bogota, in decembrie 1993.

31 iul. 2016, 09:39
Avionul disparut de pe radare a fost GĂSIT. „Când am deschis uşa, ne-am CUTREMURAT. Erau CALDE”

La bordul sau se aflau 36 de schelete, scrie bzi.ro. Mai mult decat atat, la bordul avionului s-au gasit cesti cu cafea calda, mucuri de tigari Old Gold, care nu se mai fabricau de ani de zile. Pe locurile pasagerilor se aflau ziare care purtau date de 21.09.1946, care nu erau ingalbenite de vreme si miroseau a tipar. Martorii oculari sustin ca in acea zi de decembrie 1993, un avion cu o inscriptie foarte veche, din Panair Do Brasil, a aparut deasupra aeroportului Bogota si a inceput aterizarea.

Citeşte şi Un JIHADIST a încercat să ajungă în ROMÂNIA la bordul unui avion care se îndrepta spre Bucureşti

Personalul aeroportului a incercat in zadar sa opreasca aterizarea avionului necunoscut, deoarece, in acelasi moment un alt avion se pregatea sa aterizeze. Din fericire, a fost evitata coliziunea. Ceea ce s-a descoperit in nava fantoma i-a bulversat pe toti. Scheletele pasagerilor au fost transportate intr-un spital militar, pentru a fi cercetate, iar avionul a fost dus intr-un hangar bine pazit.

Toti s-au intrebat, unde a stat avionul atatia ani? Un cercetator in parapsihologie, pe nume Gloria Hamandez, a lansat ideea deplasarii in timp. Ea afirma ca este vorba despre o deplasare intr-o bucla temporala si nu una atemporala, lipsita de timp. Daca fenomenul se desfasura in afara timpului, oamenii nu trebuiau sa moara.

Hamandez introduce ipoteza ca si extraterestrii puteau sa omoare pasagerii, dupa care au dirijat avionul spre aterizare, dat fiind ca scheletele erau prinse cu centurile de siguranta. O concluzie clara nu a fost trasa, nici pana azi, in acest caz.

In 15 martie 1962, un avion Lockheed, cu o vechime de cinci ani, decola de la o baza din California. La bord erau 95 de pasageri si un echipaj format din 11 persoane. Dupa penultima escala de alimentare, efectuata la Guam, echipajul s-a plans de defectiuni minore la un motor, scrie efemeride.ro.

Avionul a primit aviz sa continue zborul. La putin timp, turnul de control a pierdut legatura cu avionul. S-a vorbit despre varianta unei explozii in aer, deasupra Pacificului. La cautari au participat 48 de avioane si opt vase. Cazul din 1962 a ramas un mister pentru ca nu s-au gasit probe care sa ateste prabusirea avionului. A existat un incident major care s-a produs in Triunghiul Bermudelor si care a intetit misterul. In 30 ianuarie 1948, un avion a disparut de pe radar. Avea la bord 25 de pasageri si un echipaj format din cinci persoane. La scurt timp au mai disparut doua avioane, in aceleasi conditii misterioase.

A urmat disparitia a cinci bombardiere, iar la scurt timp a disparut si avionul care plecase in cautarea acestora.

In 1937, Amelia Earhart a fost prima femeie pilot care a traversat oceanul singura. L a scurt timp a vrut un nou record mondial. Singura femeie la bord, facand inconjurul lumii. Avionul sau a disparut si s-a declarat ca s-ar fi prabusit in oceanul Pacific.

Citeşte şi Legenda URIAŞILOR DIN ROMÂNIA. Dezvăluiri incredibile ale unui bărbat care a participat la săpături

Cu toate ca au fost multe operatiuni de cautare a avionului, nu au fost gasite probe ca acesta s-ar fi prabusit in Pacific.

Avionul companiei Malaysia Airlines a disparut in 8 martie 2014. Comandantul navei nu a comunicat turnului de control ca sunt probleme tehnice.

S-au creat multe scenarii privind disparitia avionului. Una dintre variante ar fi fost un atentat terorist, dat fiind multe persoane dubioase, care se aflau la bordul avionului.