Avocata Laura Voicu: Alina Bica are SECHESTRAT absolut tot. Are mari probleme. Eu am fost AMENINŢATĂ VIDEO

Laura Voicu, avocatul Alinei Bica, a declarat, vineri, că fosta şefă a DIICOT are absolut totul sechestrat şi a precizat că Dorin şi Alin Cocoş nu i-au menţionat numele în declaraţiile pe care aceştia le-au făcut. 

27 feb. 2015, 13:20
Avocata Laura Voicu: Alina Bica are SECHESTRAT absolut tot. Are mari probleme. Eu am fost AMENINŢATĂ VIDEO

„Clienta mea a spus că starea de arest in care se află nu i se mai pare atât de tragică precum faptul că nimeni nu vede ce se află în dosarul în care este cercetată. În sensul că doare foarte mult să stii că esti nevinovată şi nimeni nu aude ce spui tu„, a declarat Laura Voicu.

Potrivit avocatei, Dorin Cocoş a făcut un memoriu amplu în apărare, însă Alina Bica nu este menţionată. „Nici in declaraţia domnului Alin Cocoş nu se menţionează ca Alina Bica a primit vreo sumă de bani”, a adăugat Laura Voicu.

„Doamna Bica are un sechestru pus pe apartamentul domniei sale, fiind în situaţia de a-l pierde, fiind somată de două ori de bancă să plătească ratele. Are sechestru pe contul de salariu, un sechestru ilegal, în mod normal se pune pe o treime din drepturile salariale. Doamna Alina Bica, în acest moment, are sechestrat absolut tot. Are probleme mari, foarte mari, din păcate nimeni nu le vede. Cei cu milioane de euro stau într-o situaţie mai bine pozitionată din punct de vedere al pachetelor de puscărie pe care trebuie  să le primească săptămânal”, a mai spus Voicu. 

CITEŞTE ŞI Dosarul „Bica 2”. Dorin şi Alin Cocoş şi-au RECUNOSCUT faptele. Videanu vrea ridicarea controlului judiciar

Laura Voicu a mai spus că a fost ameninţată, după ce a decis să o apre pe Alina Bica. 

„Nu neg faptul că dna Bica mi-a propus, la un moment dat, să ies din dosar pentru că dânsa consideră că sunt expusă. Am fost ameninţată si recompensata… Mi s-a spus de foarte multe  ori ca lupt pentru o cauza pierduta şi, având în vedere  că îmi cresc  singură doi copii acasă, ar fi mai bine sa ma retrag”, a spus Voicu.

Avocatul a refuzat să spună de cine a fost ameninţată şi a precizat că nu va face nicio plângere la Parchet. 

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se pronunţă, vineri, asupra cererii de prelungire a măsurilor preventive deja dispuse în cazul inculpaţilor din dosarul Bica 2. În faţa instanţei, Dorin şi Alin Cocoş au recunoscut faptele de care sunt acuzaţi de către procurori.