Avocata Paula Iacob, înmormântată la Cimitirul Bellu, pe Aleea Marilor Scriitori VIDEO

Paula Iacob a fost înmormântată, joi, lângă marii scriitori ai României. Familia, prietenii şi toţi cei care au apreciat-o i-au fost alături şi au condus-o pe ultimul drum. Un sobor de preoţi cu un episcop au oficiat slujba de înmromânatre, informează România TV.

08 oct. 2015, 05:44

Paula Iacob a fost înmormântată, joi, la Cimitirul Bellu, pe Aleea Marilor Scriitori, lângă Mihai Eminescu, I.L. Caragiale, Marin Preda şi Adrian Paunescu. Iniţial, slujba de înmormântare fusese programată pentru ora 14.00, dar aceasta a fost amânată cu două ore.

Un sobor de 14 preoţi, trimişi special de la Patriarhie, a ţinut slujba de înmormântare.

Zeci de oameni s-au strâns, joi, la capela Cimitirului Bellu din Capitală pentru a-şi lua adio de la Paula Iacob. Printre cei care au venit se numără Valentin Ceauşescu, Felicia Filip, Doru Tufiş, Monica Pop, dar şi alţi artişti de renume şi prieteni ai avocatei. Apropiaţii avocatei nu şi-au putut stăpâni lacrimile.

„Am fost colegi de profesie apropiaţi. A fost un nume care rămâne marcant pentru avocatura românească prin felul ei de a se purta. Ne întâlneam la diverse reuniuni. Paula Iacob era un om de cultură. Iubea mult muzica, în special muzica de operă. Am fost alături de dânsa în dosare, dar şi adversari în procese”, a declarat avocatul Lucian Bolcaş la România TV.

Paula Iacob a murit la vârsta de 83 de ani. Avocata s-a stins acasă, alături de familie. Ea a fost internată mai multe săptămâni, în două spitale, după ce a suferit un accident vascular.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali, mărturisire emoţionantă despre Paula Iacob: Îmi aducea plăcintă la puşcărie. Îmi dădea parfum…