Avocaţii lui Dan Voiculescu i-au adus o PLASMĂ în penitenciar. Şeful Antenelor va primi prima vizită

Dan Voiculescu a primit o plasmă în penitenciar. Aparatul urmează să fie montat în celula pe care o împarte cu alţi cinci condamnaţi din acelaşi dosar.

12 aug. 2014, 12:18
Avocaţii lui Dan Voiculescu i-au adus o PLASMĂ în penitenciar. Şeful Antenelor va primi prima vizită

Dan Voiculescu a primit un televizor pe care l-a solicitat încă din prima seară în când a ajuns la Penitenciarul Rahova. Televizorul nu trebuie să fie de tipul smart TV pentru a nu fi conectat la internet.

Şeful Antenelor a fost distribuit să-şi petreacă perioada de carantină în aceeaşi celulă cu alţi cinci condamnaţi din acelaşi dosar.

Familia lui Voiculescu este aşteptată la penitenciar pentru prima vizită.

Voiculescu va rămâne la Rahova până i se va stabili regimul de detenţie şi, în funcţie de acesta, penitenciarul în care îşi va ispăşi pedeapsa.

CITEŞTE ŞI SCRISOARE a partenerei de viaţă a lui Dan Voiculescu către FEMEILE din România

DAN VOICULESCU a fost CONDAMNAT la 10 ani de închisoare cu executare, în Dosarul ICA, pentru spălare de bani. Voiculescu primise, pe fond, 5 ani de închisoare, însă procurorii DNA au cerut, la judecata de la Curtea de Apel, majorarea pedepsei.

DAN VOICULESCU a primit pedeapsa maximă prevăzută în noul Cod penal. Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au pronunţat, vineri, sentinţa definitivă în dosarul ICA.