Avocaţii Tel Drum cer strămutarea dosarului de la Teleorman

Avocaţii apărării au cerut, marţi, la judecarea cererii de redeschidere a dosarului Tel Drum, strămutarea procesului, din cauza mediatizării excesive a acestuia în judeţ.

06 nov. 2018, 15:30
Avocaţii Tel Drum cer strămutarea dosarului de la Teleorman

La procesul prin care procurorii DNA au cerut redeschiderea dosarului Tel Drum, pe fondul apariţiei de probe noi, avocaţii firmei, prezenţi, marţi, la Tribunalul Teleorman, au solicitat strămutarea dosarului, din cauza mediatizării excesive a lui în judeţ.

Astfel, unul dintre avocaţi a cerut amânarea cauzei pentru soluţionarea ei de către Curtea de Apel Bucureşti. Procurorul DNA, aflat în sală, a insistat, însă, pentru continuarea judecării fondului, în ciuda cererii de strămutare, potrivit Mediafax.

Judecătorul de şedinţă, Violeta Maidanuc, a considerat că e preferabil să nu se ajungă în situaţia anulării hotărârii sale dacă se va accepta cererea de strămutare.

Maidanuc a admis cererea de strămutare şi a stabilit un alt termen de judecată, în cazul în care cererea de strămutare va fi judecată în defavoarea Tel Drum şi procesul va continua la Teleorman.

Citeşte mai mult pe Mediafax