Avocatul lui Gheorghe Ştefan: Nu a fost lăsat să depună denunţ. Dosarul Microsoft e mic pe lângă ce urmează

Avocata Felicia Adiaconiţei a declarat că Gheorghe Ştefan, clientul său, a dorit să depună un denunţ, însă nu a fost lăsat. Gheorghe Ştefan, zis "Pinalti", este arestat preventiv în dosarul Microsoft, iar magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au rămas în pronunţare în ceea ce priveşte cererea de eliberare.

RomaniaTV.net
02 mart. 2015, 10:10
Avocatul lui Gheorghe Ştefan: Nu a fost lăsat să depună denunţ. Dosarul Microsoft e mic pe lângă ce urmează

Întrebată de jurnalişti ce a vrut să spună la DNA şi nu a fost lăsat, avocata Felicia Adiaconiţei a declarat: „A vrut să depună un denunţ, dar nu a fost luat în considerare iniţial pe motiv că nu avea alături avocatul. Apoi a fost însoţit de un domn avocat Abraham, însă nu a fost lăsat să depună acel denunţ.”

Totodată, avocata a precizat că nu ştie ce se afla în denunţ.

Citeşte şi: DOSARUL MICROSOFT: SECHESTRU pe bunurile lui Dorin Cocoş, Gabriel Sandu, Gheorghe Ştefan şi Nicolae Dumitru

Gheorghe Ştefan aşteaptă decizia instanţei supreme dacă va rămâne în continuare în arest preventiv sau dacă va fi lăsat în libertate.

Am invocat respectarea principiului proporţionalităţii, a egalităţii de tratament faţă de ceilalţi inculpaţi din dosar, care sunt judecaţi fie în stare de libertate, fie în arest la domiciliu, cum este cazul domnului Cocoş”, a declarat avocata Felicia Adiaconiţei.

Citeşte şi: Gheorghe Ştefan „Pinalti” a confirmat denunţurile lui Dinu Pescariu şi Gabriel Sandu

„E un dosar de o importanţă mai mică decât cele care vor urma, ce am observat din cercetările penale. Astfel principiul proporţionalităţii este real şi sincer, consider că instanţa va admite contestaţia„, a dăugat avocata.

Potrivit avocate lui Gheorghe Ştefan, dosarul Microsoft este unul mic, iar anchete care urmează sunt cu adevărat uluitoare.