Avocatul lui Gigi Becali, mărturii ŞOCANTE: „Am microfoane, sunt urmărit operativ”

Avocatul Bogdan Vlad a declarat că este urmărit şi că se fac presiuni la adresa sa să renunţe la a-l mai apăra pe Gigi Becali. Vlad susţine că i-au fost instalate microfoane în casă şi la birou şi că a primit ameninţări voalate la adresa sa. Temerile avocatului sunt legate de viaţa sa, dar şi de faptul că ar putea fi victima unei înscenări judiciare care să ducă la arestarea sa.

RomaniaTV.net
15 ian. 2014, 11:37
Avocatul lui Gigi Becali, mărturii ŞOCANTE: „Am microfoane, sunt urmărit operativ”

„Sunt supravegheat operativ şi urmărit. Am instalate microfoane acasă şi la birou. La mine vin potenţiali clienţi care mă filmează, iar şoferul meu a reuşit să fotografieze pe cineva cu ochelari cu cameră de filmat încorporată. Mi s-a comunicat azi-noapte că au încercat să-mi transmită mesaje, iar eu nu vreau să le înţeleg”, a declarat avocatul lui Gigi Becali, care se teme că ar putea să i se însceneze ceva pentru a fi obligat să renunţe la caz.

Bogdan Vlad a spus că presiunile la adresa sa sunt cauzate de demersurile judiciare pe care intenţionează să le facă în sprijinul clientului său. El a exemplificat cu cererea ca Becali să fie recompensat cu permisie, conform legii, fapt ce ar crea un precedent considerat ca periculos, de care şi alţi deţinuţi să se folosească. În cazul în care acestor cereri nu li se va da curs există riscul unei revolte în penitenciare.

Avocatul susţine că SRI este implicat în ameninţările pe care le-a primit. „Acum câteva luni, am primit la birou vizita unor ofiţeri SRI, cu fel de fel de mesaje, nu ameninţări directe. ‘Publicitatea nu e bună’. Ştiţi şi dumneavoastră cum se lucrează…”, a spus avocatul adăugând că nu intenţionează să renunţe la a-l reprezenta pe Becali.

„Consider că viaţa mea este pusă în pericol”, a mai spus avocatul lui Gigi Becali.