Avocatul Virgiliu Vulcan: Klaus Iohannis a greşit când a făcut contestaţia în anulare. Faptele erau prescrise

Avocatul Virgiliu Vulcan a declarat la România TV că faptele din dosarul casei familiei Iohannis sunt prescrise. Cuplul prezidenţia a făcut o greşeală cu contestaţia în anulare.

24 feb. 2017, 19:57
Avocatul Virgiliu Vulcan: Klaus Iohannis a greşit când a făcut contestaţia în anulare. Faptele erau prescrise

„Domnul Iohannis a făcut două greseli. A facut acea contestatie în anulare fara de care azi nu am fi vorbit la tv, daca nu o facea, lucrurile poate erau stinse din 2015, iar a doua greseala a fost ca folosindu-se de o interfata la sfatul celei mai importante firme de avocati din România care il reprezinta, a facut doua actiuni aberante la Tribunanul Sibiu in numele acelei Bastea Rodica”, a punctat avocatul Vulcan.

„Într-unul dintre dosare celebrii avocati din Bucuresti se folosesc de acest testament fals si incearca sa sugereze ideea ca ar exista o relatie de succesiune. Cert este un lucru. Urmatoarea aparare pe care o voi face in procesul de la Sibiu impotriva acestei doamne Bastea este de a cere verificarea descrisa a acestui testament , consecinta va fi o expertiza grafologica si trimiterea actului la parchet pentru verificare. Si atunci prescriptia se revigoreaza si lucrurile reintra. Aceasta uriasa greseala nu mi-am inchipuit ca o vor face autointitulatii cei mai importanti avocati ai tarii care il asista pe presedintele tarii.

Citeşte şi: Curtea de Apel Alba Iulia AMÂNĂ recursul făcut de doi chiriaşi din casa din Sibiu pierdută de Iohannis

Au facut doua procese. Intr-unul vor sa resusciteze mostenirea de la Ghenea Maria si sa evoce faptul ca aceasta doamna fantomatica din America, pentru ca numeni nu stie daca a existat, revendica mostenirea prim Ghena Maria pe cota de 1/2 asupra casei, dar nu numai asupra acestei case, ci si asupra a celei de 10 apartamente. In al doilea proces care in momentul de fata e suspendat ataca certificatul de vacanta succesorala al statului român”.

Citeşte şI: Filmul evenimentelor care l-au lăsat pe preşedintele Klaus Iohannis fără cea mai importantă proprietate din Sibiu