Acuzaţii grave la o creşă din Prahova. Părinţii unei fetiţe susţin că micuţa a fost lovită de o îngrijitoare

O îngrijitoare de la o creşă din Prahova este acuzată că ar fi lovit o fetiță de un an și 9 luni. Părinții spun că fiica lor a fost bătută de infirmieră şi mușcată de obraz de un coleg mai mare. Angajata creșei se apără și spune că nimic nu este adevărat.

RomaniaTV.net
12 sept. 2018, 13:46
Acuzaţii grave la o creşă din Prahova. Părinţii unei fetiţe susţin că micuţa a fost lovită de o îngrijitoare

Incidentul s-ar fi petrecut la o creșă din Urlați. Familia copilei de 1 an și 9 luni face acuzații extrem de grave la adresa uneia dintre angajate. Părinții spun că fiica lor a fost bătută de infirmieră și mușcată de obraz de unul dintre colegi.

„Dimineata am dus-o la cresa si seara cand m am dus sa o iau, am luat-o plina de vanatai. Am intrebat de ce e copilul meu asa si mi-au spus ca se mai intampla ca nu pot face fata la atatia copii”, spune tatăl fetiţei, potrivit România TV.

Angajata creșei neagă toate aceste acuzații.

„Deci nu este adevarat. Copilul a fost muscat de un coleg. Am intervenit imediat cu gheata, am linistit copilul. Mămica a deschis usa brusc, eu intr-adevar eram pe scaun, dar subliniez, copilul fusese in bratele mele. Copilul si-a dorit o jucarie si atunci am lasat o jos , iar atunci a deschis usa mamica si intr-adevar, eu eram pe scaun”, a spus angajata creşei.

Până acum, părinții copilei nu au depus nicio plangere.