Babele din Martie. Numerologia Mărţişorului: Ce spune baba aleasă despre tine

Conform tradiţiei, la sfârşitul lunii februarie, fiecare român îşi alege o zi preferată pentru începutul lunii martie, pentru a afla cum le va fi viitorul.

27 feb. 2015, 11:39
Babele din Martie. Numerologia Mărţişorului: Ce spune baba aleasă despre tine

Putini stiu, insa, ca, pe langa previziunile legate de norocul rezervat persoanei pentru tot restul anului, baba aleasa tradeaza si energia interioara a omului, dar si culoarea care il ajuta sa canalizeze cat mai bine aceasta forta interioara.

Afla ce spune baba alesa despre tine citind interpretarea cifrelor de mai jos.

Atentie! Daca nu ti-ai ales baba, fie pentru ca ai uitat sau pur si simplu nu crezi in astfel de superstitii, cifra ta este 0.

Cifra 0

Cifra 0 reprezinta totul si nimic in acelasi timp. E inceputul si sfarsitul, Alfa si Omega. Simbolul celor care au ales aceasta cifra este eternitatea. Urmaresc perfectiunea si vor totul sau nimic in orice situatie. Culoarea care le stimuleaza energia este albul pur.

Citeşte şi Tradiţia Babelor din martie: Care este semnificaţia lor

Cifra 1

Totul incepe de la cifra unu, asa ca simbolul celor care au ales aceasta cifra este evolutia. Culoarea care stimuleaza energia celor ce aleg aceasta cifra este negru, aceasta fiind culoarea vidului de la care totul porneste.

Cifra 2

Yin si Yang, masculul si femela, plusul si minusul, lumina si intunericul, teama si iubirea… toate intruchipeaza dualitatea. Simbolul celor care aleg aceasta cifra este energia care mentine tot Universul in armonie. Culoarea care stimuleaza energia acestei cifre este galbenul.

Citeşte şi Semnificaţia Babelor din Martie: Află cum îţi va fi viaţa

Cifra 3

Cifra trei reprezinta polaritatea si energia dinamica ce este creata de polaritatea notiunii de separare. Trei reprezinta energia treimii, iar simbolul celor care au ales cifra trei este treimea. Aceasta treime poate inseamna sot-sotie-casatorie sau transformarile prin care trec corpurile lichid-solid-gazos. Culoarea care le stimuleaza energia cifrei trei este portocaliul.

Descopera celelalte cifre pe feminis.ro.