BACALAUREAT 2015. Rugăciunea care te va ajuta să promovezi cu bine examenul

Este firesc să ne dorim ca ai noștri copii să aibă rezultate bune la școală și să treacă încununați de succese de fiecare examen pe care viața școlară îl scoate în cale. Munca copilului poate fi "ajutată" și de o rugăciune puternică, pe care noi părinții să o spunem des întru ajutoarea sa. 

05 iun. 2015, 10:05
BACALAUREAT 2015. Rugăciunea care te va ajuta să promovezi cu bine examenul

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu cel viu, ajută-l pe copilul acesta (numele) să treacă cu bine această încercare ce îi stă înainte, scrie libertatea.ro. Cel ce ne-ai cerut să fim înțelepți ca șerpii și blânzi ca porumbeii, luminează-l pe robul tău (numele) să învețe ceea ce trebuie ca să fie bine pregătit la examenul care îl așteaptă. Tu știi ce e bine și ce e rău.

Citeşte şi BACALAUREAT 2015. Numai O TREIME dintre absolvenţii de liceu s-au înscris la examen

În mâinile Tale sunt viețile noastre. Noi, crezând că este de folos acestui copil să iasă încununat din această încercare, Te rugăm să arăți și de această dată puterea ajutorului Tău. Dar să nu fie dupa voia noastră, Doamne, ci după voia Ta cea sfântă, că Tu îl iubești mai mult decât noi și știi ce-i este cu adevărat de folos.

Citeşte şi BACALAUREAT 2015 EDU.RO începe luni cu proba orala la română. MODELE DE SUBIECTE

Doamne, ajută-l pe robul Tău (numele) să nu caute gloria lumească, ce este degrab trecătoare, ci să caute viețuirea curată și sfântă, ca să dobândească Împărăția cerurilor. Viețile oamenilor sunt pline de încercări. Ce folos vom avea dacă vom câștiga bunătățile vremelnice, de nu le vom dobândi și pe cele veșnice? Ce folos vom avea de ne va lăuda lumea aceasta, dacă faptele noastre nu sunt bineplăcute Ție? Ajută-ne, Dumnezeule, ca numai la Tine să căutăm împlinirea noastră și să preaslăvim în vecii vecilor Numele Tău cel Sfânt. Amin.