BACALAUREAT 2015 SESIUNE DE TOAMNĂ. Ce subiecte s-au dat la PROBA OBLIGATORIE

BAC 2015 SESIUNE DE TOAMNĂ. Peste 36.000 de absolvenți de clasa a XII-a au susținut, vineri, proba obligatorie a profilului din cadrul celei de-a doua sesiuni de Bacalaureat. Subiectele şi baremele de corectare vor fi publicate pe EDU.RO, în jurul orei 15.00.

28 aug. 2015, 10:19

SUBIECTE BAC 2015 SESIUNE DE TOAMNĂ. Absolvenţii de clasa a XII-a au dat, vineri, examen la proba obligatorie a profilului. Ei au avut de rezolvat varianta de subiecte cu numarul 2. Disciplinele pentru care elevii au putut opta sunt biologie, chimie, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică și argumentare, psihologie și sociologie.

Vezi subiectele la Fizică, filiera tehnologică:

Foto: adevarul.ro

Vezi aici subiectele la Chimie anorganică:

Foto: adevarul.ro

Vezi subiectele la Biologie:

Foto: adevarul.ro

Testele scrise din sesiunea august-septembrie a Bacalaureatului s-au încheiat, vineri, cu proba la alegere a profilului și specializării, pentru susținerea căreia s-au înscris 36.657 de elevi.

SUBIECTE BAC 2015 SESIUNE DE TOAMNĂ. Prima afișare a rezultatelor este programată marți, 1 septembrie, până la ora 16.00. Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 16.00 — 20.00. Soluționarea contestațiilor se va efectua în zilele de 2 și 3 septembrie, în timp ce rezultatele finale vor fi făcute publice vineri, 4 septembrie.

Subiectele şi baremul de corectare la LIMBA ROMÂNĂ, profil UMAN

Subiectele şi baremul de corectare la LIMBA ROMÂNĂ, profil REAL

BAREME MATEMATICĂ şi ISTORIE BAC 2015, publicate pe EDU.RO. Cum se rezolvau subiectele

Rata de promovare la prima sesiune din acest an a Bacalaureatului a fost de 67,9 la sută (66,41 la sută înainte de rezolvarea contestaţiilor), cu peste şapte procente mai mare decât anul trecut (60,65 la sută). De asemenea, anul trecut, rata de promovare la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului a fost de 23,78 la sută, respectiv de 22,27 la sută înainte de contestaţii.