Baschetbalista Ana Bucur a murit, fusese diagnosticată cu cancer osos. „Durerea este imensă… RIP Ana Bucur”

Totul a inceput atunci cand Ana Bucur s-a intors de la un turneu de baschet acuzand o puternica durere de genunchi.

RomaniaTV.net
25 mart. 2018, 18:09
Baschetbalista Ana Bucur a murit, fusese diagnosticată cu cancer osos. „Durerea este imensă… RIP Ana Bucur”
Baschetbalista Ana Bucur a murit la 14 ani. Fata fusese diagnosticata cu cancer osos, la varsta de 13 ani. Totul a inceput atunci cand Ana Bucur s-a intors de la un turneu de baschet acuzand o puternica durere de genunchi. In cele din urma medicii au aflat despre boala cumplita.
 
Din nefericre, tratamentul nu a dat rezultate in cazul sau, iar aceasta s-a stins din viata sambata noapte. 
 
„Din pacate pe acest copil bun, talentat, frumos si plin de viata nu am apucat sa il cunosc fata in fata… decat la telefon.
I-am auzit vocea senina, plina de viata, cu speranta si recunostinta pentru toti cei care ii transmiteau urari de insanatosire rapida…
 
Ea a fost si este Ana Bucur, Ana Campioana, cum au numit-o cei de la Radio ZU din orasul faptelor bune… Dumnezeu a ales ca ea sa plece dintre noi azi noapte… (brusc, dupa o operatie reusita si in proces de recuperare).
 
Dumnezeu a vrut-o la el dar Spiritul ei va fi mereu aici cu noi! Va Multumesc in numele Anei si al familiei tururor celor care i-ati oferit sperante si zambete cu gandurile, rugaciunile si donatiile voastre!
 
Condoleante familiei! Durerea este imensa… RIP Ana Bucur. Vei fi mereu iubita!” este mesajul postat de Anamaria Ferentz.