„BAHAR: VIATA FURATA”: Marele secret al lui Efsun este pe cale să se afle!

Marele secret al lui Efsun este pe cale sa se afle! Tanara incearca disperata sa-si duca planurile, ticluite cu grija, la bun sfarsit, azi, in "Bahar: Viata furata", de la 20.00, la Kanal D.

21 apr. 2016, 07:49
„BAHAR: VIATA FURATA”: Marele secret al lui Efsun este pe cale să se afle!

In timp ce Sultan lupta din rasputeri sa duca mai departe planul conceput de Nuran si incearca sa ascunda cu orice pret adevarata identitate a lui Efsun, pericolul pare sa vina dintr-o alta directie.

Efsun continua sa se amestece in problemele de cuplu ale surorii sale, sperand ca astfel va reusi sa o desparta definitiv de Ates. In timpul unei altercatii cauzate de Efsun, Ates intervine pentru salvarea acesteia si devine victima scandalului. In ciuda intrigilor lui Efsun, Bahar este dispusa sa ii acorde inca o sansa iubitului sau si ramane in casa acestuia pentru a-l ingriji.

In acest timp, CD-ul pe care Beyza, servitoarea familiei Atahan, inregistrase marturisiri despre adevarata identitate a lui Efsun, ajunge sa aiba un traseu periculos. Dovada graitoare este pe cale sa ajunga chiar in mainile lui Bahar.

Pe de alta parte, cea care este la un pas sa divulge un alt mare secret, care avea sa le distruga planurile lui Efsun si ale matusii sale, este Sakine. Aceasta este mai hotarata ca niciodata sa ii marturiseasca lui Mehmet Emir despre cadavrul lui Yusuf, care se afla in gradina conacului si astfel sa se elibereze de remuscarile ce o chinuiau de luni intregi.

Viata lui Efsun si a familiei sale sunt intr-un punct in care nu mai exista cale de intoarcere…Nu ratati un nou episod din „Bahar: Viata furata”, de la 20.00, la Kanal D.