BAHAR VIATA FURATA. Mehmet Emir, acuzat de CRIMĂ

BAHAR VIATA FURATA. Rasturnare de situatie in cazul disparitiei batranului Yusuf. Un misterios martor-cheie declara ca asasinul cautat este de fapt Mehmet Emir, care urmarea de mult timp sa se razbune pe cel care il despartise de femeia iubita. Totul, in aceasta seara, in BAHAR VIATA FURATA.

04 mart. 2016, 13:26
BAHAR VIATA FURATA. Mehmet Emir, acuzat de CRIMĂ

BAHAR VIATA FURATA. Cea care pune la cale noua intriga este Muccela, care i-a cerut ajutorul asa-zisului martor pentru a muta cadavrul lui Yusuf si pentru a depune marturie falsa. Femeia nu a realizat ca, din dorinta inflacarata de a-si salva fratele de acuzatii, situatia va ajunge sa scape de sub control.

CITEŞTE ŞI BAHAR VIATA FURATA. Imagini incendiare cu Ezgi Asaroglu, interpreta lui Bahar FOTO

BAHAR VIATA FURATA. Bahar si Ates lupta sa o ajute pe fetita abandonata si merg la orfelinatul in care au lasat-o, insa aici constata ca aceasta a fost luata de parintii sai. Ates si Mehmet Emir pornesc in cautarea micutei si astfel descopera in ce conditii mizere traieste aceasta.

BAHAR VIATA FURATA. Intre timp, comisarul Ismail isi continua cercetarile in cazul batranului Yusuf si il acuza de crima pe Mehmet Emir.

BAHAR VIATA FURATA. Ateş A DIVORŢAT pentru Bahar. Cei doi se iubesc şi în VIAŢA REALĂ

BAHAR VIATA FURATA. Vestea despre acuzatiile ce i se aduc lui Mehmet cade ca un trasnet peste familia Atahan. Pe de alta parte, Efsun, Nuran si Muccela se intalnesc cu martorul pentru a-l intreba unde a ascuns cadavrul lui Yusuf, iar acestea au parte de o noua surpriza.