Bancă dată în judecată după un jaf de proporţii

Se împlinesc 4 ani de la celebrul jaf din Piteşti al cutiilor de valori, iar ancheta bate pasul pe loc. În octombrie 2013, mai multor oameni le-au dispărut bani, aur şi alte obiecte de valoare din cele mai securizate cutii de valori aflate in subsolul uneia dintre cele mai mari banci din Romania. Jaful s-a soldat cu o pagubă totală de aproape 1,6 milioane de euro.

16 oct. 2017, 14:16
Bancă dată în judecată după un jaf de proporţii

12 oameni au depus plângeri la Poliție şi au reclamat că din cutiile de valori pe care le aveau la bancă le-au dispărut sume mari de bani.

„Am văzut vineri la stiri ca s-a spart o casuta. Am venit să verific… dintre care şi eu am fost furată. Aveam 131.000 de euro. Angajatii banicii nu spun nimic, dau din umeri”, spune un păgubit.

Potrivit România TV, cazul a făcut mare vâlvă la vremea respectivă, însă din păcate nu s-a soluționat nici până acum. Sătul de atâta așteptare, unul dintre păgubiți a dat în judecată banca din Argeș.

„Am dat în judecată BCR-ul si acum suntem la tribunal la prima infatisare, de la tribunal au cerut sa ne judecam la Bucuresti, ne-au respins si am ramas aici. Aveam 130.000 de dolari canadieni si restul aveam bijuterii”, spune un alt păgubit.

Două persoane sunt bănuite persoane că ar fi comis jaful, însă acestea nu au fost prinse nici până în prezent.