Bănel Nicoliţă, NEMULŢUMIT de SALARIUL de la FC Nantes. UITE CÂT CÂŞTIGĂ

BANEL NICOLITA. Internationalul roman BANEL NICOLITA este nemultumit de suma pe care FC Nantes i-a oferit-o pentru a semna prelungirea contractului care expira la vara.BANEL NICOLITA are un salariu de 35.000 de euro pe luna, iar "canarii" i-au propus aceeasi suma pentru a semna pe inca doi ani.

23 apr. 2014, 14:36
Bănel Nicoliţă, NEMULŢUMIT de SALARIUL de la FC Nantes. UITE CÂT CÂŞTIGĂ

BANEL NICOLITA. „Legat de continuarea carierei mele la Nantes din vara, am avut o discutie cu cei din conducere. Mi-au facut o oferta valabila pe doi ani, insa nu este ceea ce mi-am dorit. Nici ca durata, nici din punct de vedere financiar. Vreau ca urmatorul contract pe care il voi semna sa fie pe minimum trei ani”, a spus BANEL NICOLITA pentru Ring.

BANEL NICOLITA a mai precizat ca impresarul sau l-a anuntat ca este dorit si de alte echipe.

„Nu am dat inca un raspuns, pentru ca mai am doua-trei oferte, dupa cum mi-a spus impresarul meu, Traian Gherghisan. Am inteles ca una este tot din Franta si alta, din Turcia. Dar, deocamdata, sunt doar discutii. Trebuie sa aleg cea mai buna oferta, iar pentru asta e nevoie de timp si de gandire, nu vreau sa fie o alegere spontana. Am timp pana pe 1 iulie sa iau o hotarare”, a mai spus BANEL NICOLITA.