Bănuia că soţul o înşală, aşa că era atentă la cele mai mici detalii. Cum a descoperit infidelitate, amănuntul care a provocat divortul

Avocată de profesie, femeia a descoperit că bărbatul cu care era căsătorită de doi ani o înșela. Un detaliu minor a făcut ca minciuna să iasă la iveală. 

02 iul. 2018, 18:15
Bănuia că soţul o înşală, aşa că era atentă la cele mai mici detalii. Cum a descoperit infidelitate, amănuntul care a provocat divortul

Tolga Aydemir, în vârstă 37 de ani, din Turcia, are un spirit de observație foarte bine dezvoltat. Femeia a descoperit că soțul ei avea o aventură după ce a observat că un coș de pe spatele acestuia, aflat într-o zonă greu accesibilă pentru el, fusese stors.

Pentru că soțul ei nu avea cum să-și stoarcă singur coșul, iar ea nu făcuse acest lucru, Tolga și-a dat seama că se întâmplă ceva, potrivit libertatea.ro.

După mica-mare descoperire, femeia a căutat în telefonul soțului dovezi palpabile. Astfel, ea a descoperit mai multe mesaje pe care bărbatul cu care era căsătorită de doi ani i le trimisese altei femei.

Pus în fața dovezilor, bărbatul a recunoscut că avea o aventură. Tolga a depus actele de divorț, iar avocatul femeii a rămas uimit când i-a aflat povestea.

„Am văzut multe cazuri de divorț, dar acesta l-a întrecut pe toate. Sherlock Holmes era doar puţin mai bun decât această femeie”, a declarat avocatul turcoaicei.