Barack Obama şi Francois Hollande au cinat împreună, la Paris. Scene inedite de la restaurant VIDEO

Barack Obama şi Francois Hollande au luat cina împreună, la unul dintre cele mai elegante restaurante din lume. Serviciile de securitate au fost în alertă maximă.

02 dec. 2015, 06:38
Barack Obama şi Francois Hollande au cinat împreună, la Paris. Scene inedite de la restaurant VIDEO

În prima seară a summitului de la Paris, Barack Obama, președintele SUA, şi gazda sa franceză, Francois Hollande, au sfidat orice alertă de securitate şi au luat masa la un restaurant elegant din centrul Parisului. Zona a fost împânzită de trupele speciale. La cină însă, atmosfera a fost relaxată.

Citește și Obama, ÎNTREVEDERE cu Putin, în spatele UŞILOR ÎNCHISE, la summitul ONU de la Paris

Restaurantul ales de cei doi șefi de stat pentru cină a fost L’Ambroise, din Place des Vosges, unul dintre cele mai elegante restaurante din lume. Este un restaurant cotat cu trei stele Michelin, unde prețul mediu al unui meniu este de 360 dolari/persoană. Între delicatesele care se servesc la acest restaurant se numără tocană de homar cu piure de mazăre Saint Germain, saau ochiuri acoperite cu caviar. De altfel, Obama a glumit cu reporterii: „Voi nu vă puteţi permite”.

150 de şefi de stat şi de guvern se află la Paris unde, până pe 11 decembrie, se desfăşoară un summit dedicat schimbărilor climatice.