BARAJ CM 2013. Ciprian Marica: Am pierdut în primul rând fizic. Arbitrii ne-au întors permanent

BARAJ CM 2014. Atacantul Ciprian Marica a declarat la România TV, după înfrângerea cu scorul de 1-3 din meciul cu Grecia, că rezultatul este dureros, dar calificarea nu este "nici pe departe" jucată, şi "tricolorii" pot întoarce scorul la Bucureşti.

RomaniaTV.net
15 nov. 2013, 22:46
BARAJ CM 2013. Ciprian Marica: Am pierdut în primul rând fizic. Arbitrii ne-au întors permanent

BARAJ CM 2014, GRECIA – ROMANIA 3-1. „Înfrângere dureroasă, dar totuşi trebuie să fim pozitivi. Calificarea nu este jucată nici pe departe. Avem meciul de la Bucureşti şi trebuie să dăm totul. Cred că şi noi putem marca două goluri la Bucureşti. Astăzi am pierdut în primul rând fizic, pentru că ne-au dominat.

Citeşte şi Gică Popescu: „Unde să mergem dacă tragem un şut pe poartă!?”

Brigada de arbitri ne-a întors permament, ne-a taxat permanent, nu am putut să ne facem jocul aşa cum ne-am dorit. Trebuie să fim mult mai atenţi în defensivă. Nu se poate câştiga un meci dacă primeşti gol aşa uşor„, a spus Marica la România TV.

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 3-1 (2-1), de selecţionata similară a Greciei, în meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contând pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014. Pentru România a marcat Stancu ’19, iar pentru Grecia au înscris Mitroglou ’14, ’66 şi Salpingidis ’20.

Meciul retur va avea loc, marţi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti. Pentru a fi sigură de calificarea la CM, România are nevoie de o victorie cu scorul de 2-0 sau la o diferenţă de trei goluri.

Citeşte şi BARAJ CM 2014. Victor Piţurcă, după 1-3 cu Grecia: „Pe Maxim l-am păstrat pentru retur”