Baraj CM 2014. Gabi Torje: Plecăm cu şansa a doua contra Greciei, dar sperăm să ajungem primii

Mijlocaşul formaţiei Espanol Barcelona, Gabriel Torje, a declarat, luni, că România şi Grecia au şanse egale la barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, subliniind că jucătorii români trebuie să facă totul pentru a ajunge la turneul final din 2014.

RomaniaTV.net
21 oct. 2013, 13:11
Baraj CM 2014. Gabi Torje: Plecăm cu şansa a doua contra Greciei, dar sperăm să ajungem primii

Trebuie să facem tot ce depinde de noi să ajungem la acest turneu final. Plecăm cu şansa a doua şi sperăm să ajungem primii. Am visat mereu să ajung la un tuneu final, poate acum mi se va îndeplini visul.

Grecia are o echipă care mereu a făcut performanţă şi mereu a ajuns la turneele finale, au suporteri care sunt mereu alături de ei, au suporteri fanatici. Nu are valori foarte mari, dar are o echipă foarte bună. Va fi foarte greu, şansele sunt 50-50. Nu trebuie să câştigăm cu 7-0, e de ajuns un gol„, a declarat Torje la Sport.ro, citat de Mediafax.

Citeşte şi Baraj CM 2014. Antrenorul Greciei: Sper să ne asigurăm calificarea după meciul tur

Reprezentativa României va întâlni selecţionata Greciei în barajul de calificare la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia, conform tragerii la sorţi de luni, de la sediul FIFA de la Zurich.

Meciul tur va avea loc la 15 noiembrie în Grecia, iar returul în 19 noiembrie, în România.

Citeşte şi România va întâlni Grecia în barajul pentru calificarea la CM 2014