BARAJ CM 2014. Victor Piţurcă, după 1-3 cu Grecia: „Pe Maxim l-am păstrat pentru retur”

GRECIA - ROMÂNIA 3-1. Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat la România TV că naţionala de fotbal a României are şanse mici de a întoarce la Bucureşti rezultatul din prima manşă a disputei cu Grecia, când tricolorii au pierdut cu 1-3.

RomaniaTV.net
15 nov. 2013, 22:11
BARAJ CM 2014. Victor Piţurcă, după 1-3 cu Grecia: „Pe Maxim l-am păstrat pentru retur”

GRECIA – ROMÂNIA 3-1. La câteva minute de la încheierea partidei de la Pireu, pierdută de naţionala României cu 1-3, în faţa Greciei, selecţionerul Victor Piţurcă a explicat la România TV cauzele înfrângerii. „Am întâlnit un adversar foarte bun şi, din păcate am primit din nou goluri din faze fixe. Am egalat, dar n-am putut să ţinem de scor nici măcar două-trei minute. Va fi foarte dificil să marcăm două goluri în retur, să câştigăm cu 2-0.

Ne vom pregăti, vom face totul pentru victorie, dar din păcate Bourceanu şi Costin Lazăr sunt suspendaţi. Suntem privaţi de aportul a doi jucători importanţi pe care voiam să-i bag în teren.

E greu când joci contra unei echipe valoroase, e mai greu să ataci. Echipa Greciei este formată din jucători extrem de puternici„, a spus Piţurcă, la România TV.

„Din păcate noi n-avem jucători de valoare care să suplinească absenţele, dar vom încerca cu cei pe care-i avem să cîştigăm. Să ne reinventăm? Nu ştiu ce am putea să reinventăm pentru retur. Grecia are jucători foarte valoroşi”, a completat selecţionerul la conferinţa de presă.

De ce nu l-a titularizat pe Alexandru Maxim: „Pe Maxim l-am păstrat pentru meciul retur, vreau să-l bag în centru, pentru că în bandă ar fi fost greu să joace contra Greciei”.

Citeşte şi BARAJ CM 2014, GRECIA – ROMÂNIA 3-1. Avem şanse minime de a merge la Mondialele din Brazilia